Till GSAB.SE

- allt runt inredningsglas och inglasning

 

Vi har i över 65 år levererat produkter med glaset i centrum till hantverkare med stora krav på att snabbt, enkelt och med precision montera dessa. Våra produkter kombinerar en hög kvalité och
lång hållbarhet med ett minimalistisk formspråk. Vi vet att våra kunder ställer stora krav på våra produkters kvalité och hållbarhet, vilket präglas av en ständig utveckling och förbättring. 

Hos oss hittar du som arbetar professionellt med glas allt runt inredningsglas och inglasning. Vi erbjuder allt från duschväggar, skjutdörrsystem för både inom- och utomhusbruk, glasdörrar och räcken till glasbearbetningsmaskiner och verktyg via glasinfästningar och tillbehör som handtag och knoppar.

Vi levererar med egna bilar till Storstockholm, Mälardalen, Norrköping, Örebro och till Gävle. Nu kan vi också erbjuda våra kunder i Göteborgsområdet leverans med egen budbil. Den kommer att köra fyra fasta turer i veckan - norrut, söderut, österut och västerut med utgångspunkt från Göteborg. Övriga transporter sker i samarbete med externa transportörer.

 

NYHET! Vi har nu en ny räckeskonfigurator som inloggade kunder kan använda för att räkna ut hur många sektioner man behöver.

För inloggningsuppgifter kontakta order@gsab.se

 

 

                                                                                                                      Decembers kampanjblad!

Gå vidare till webbshopen