Till GSAB.SE


- allt runt inredningsglas och inglasning

 

Hos oss hittar du som arbetar professionellt med glas allt runt inredningsglas och inglasning. Vi erbjuder allt från duschväggar, skjutdörrsystem för uterum, garderober och rumsavskiljare, interiöra glasdörrar/väggar och glasräcken. Vi har också alla verktyg och förbrukningsmaterial en glasmästare behöver för att arbeta med glas. 

Vi har i över 65 år levererat produkter med glaset i centrum till hantverkare med stora krav på att snabbt, enkelt och med precision montera dessa. Våra produkter kombinerar en hög kvalité och lång hållbarhet med ett minimalistisk formspråk. Vi vet att våra kunder ställer stora krav på våra produkters kvalité och hållbarhet, vilket präglas av en ständig utveckling och förbättring.

Från vårt huvudkontor i Stockholm levererar vi till kunder i hela Norden och med egna bilar inom Storstockholm och hela Mälardalen. Nu kan vi också erbjuda våra kunder på västkusten från Strömstad till Falkenberg  leverans med egen budbil som utgår från vårt kontor i Göteborg.

 

NYHET! Vi har nu en räckeskonfigurator som inloggade kunder kan använda för att räkna ut hur många sektioner man behöver.

För inloggningsuppgifter kontakta order@gsab.se

 

 

 

           

 

 

Gå vidare till webbshopen