Till GSAB.SE

 

GSAB erbjuder allt runt inglasning och inredningsglas.

Vi har en bred och unik produktmix av både egenutvecklade och tredjepartsprodukter som täcker in ett stort spektra av användningsområden.

Tack vare det kan vi alltid erbjuda det alternativ som passar dig bäst. 

 

Alla produkter från GSAB säljs genom välrenommerade glasmästare, byggare och hantverkare som jobbar professionellt med glas.

Är du privatperson och intresserad av våra produkter rekommenderar vi att du tar kontakt med ditt lokala glasmästeri.

 

 

           

     
      Skapa rum för nya möjligheter med Alu-Room²


Alu-Room² är de flexibla glasväggarna som skapar öppna utrymmen i kontor, offentlig miljö eller privata bostäder. Med ett brett sortiment av detaljer och tillval är möjligheterna stora att kunna erbjuda unika och kundanpassade lösningar. 

Produkterna är designade och utvecklade av GSAB för den nordiska marknaden där höga krav ställs på design, funktion och kvalitet. Glasväggarna är skapade med montören i fokus vars tid är dyrbar. Resultatet är produkter av hög kvalitet som går snabbt och smidigt att montera.

       

Till Alu-Room2 finns ett stort utbud av profiler, såsom F40 XL och D40 XL som är framtagna för att skapa en symmetrisk ram. 
Komplettera glasväggen med Classic- eller den smalare Lux-karmen. Både karmar och glas går att få skräddarsydda efter dina kunders mått. Beställ Alu-Room2 i webbshopen.