Till GSAB.SE

 

GSAB erbjuder allt runt inglasning och inredningsglas.

Vi har en bred och unik produktmix av både egenutvecklade och tredjepartsprodukter som täcker in ett stort spektra av användningsområden.

Tack vare det kan vi alltid erbjuda det alternativ som passar dig bäst. 

 

Alla produkter från GSAB säljs genom välrenommerade glasmästare, byggare och hantverkare som jobbar professionellt med glas.

Är du privatperson och intresserad av våra produkter rekommenderar vi att du tar kontakt med ditt lokala glasmästeri.

 

 

           

     
      Skapa rum för nya möjligheter med Alu-Room2


Alu-Room² är de flexibla glasväggarna som skapar öppna utrymmen i kontor, offentlig miljö eller privata bostäder. Med ett brett sortiment av detaljer och tillval är möjligheterna stora att kunna erbjuda unika och kundanpassade lösningar. Alla tillval går att få i färgerna silvermatt, mattsvart och vitt.

Produkterna är designade och utvecklade av GSAB för den nordiska marknaden där höga krav ställs på design, funktion och kvalitet. Glasväggarna är skapade med montören i fokus vars tid är dyrbar. Resultatet är produkter av hög kvalitet som går snabbt och smidigt att montera.

Beställ Alu-Room i webbshopen

Produktkonfiguratorn ger dig snabbt materialåtgång, glasmått och pris

Du har väl inte missat vår webbkonfigurator? Det är ett smidigt verktyg där du enkelt kan visualisera Alu-Room² efter dina mått och behov. Arbeta med flera glasväggar samtidigt och spara så att du kan jobba vidare med konfigurationen en annan dag. Det går även att spara ner dina val som en PDF och få en artikellista att ta med vid beställning.       

Logga in i produktkonfiguratorn