Till GSAB.SE

 

 

 

 

Bäste kund!
 

I samband med uppgraderingsarbetet av vår webbshop i helgen har vi upptäckt att orderhistoriken ej visas. Ingen information är försvunnen och vi hoppas att problemet snart
är löst och att detta inte ställer till med några problem för dig! Kontakta oss gärna om det är något du undrar över eller om det är något vi kan hjälpa till med. Du når oss helgfria vardagar 07:00-17:00 på tel 08-546 117 00 eller via mail order@gsab.se.

 

 

 

 

           

     
      Skapa rum för nya möjligheter med Alu-Room2


Alu-Room² är de flexibla glasväggarna som skapar öppna utrymmen i kontor, offentlig miljö eller privata bostäder. Med ett brett sortiment av detaljer och tillval är möjligheterna stora att kunna erbjuda unika och kundanpassade lösningar. Alla tillval går att få i färgerna silvermatt, mattsvart och vitt.


Produkterna är designade och utvecklade av GSAB för den nordiska marknaden där höga krav ställs på design, funktion och kvalitet. Glasväggarna är skapade med montören i fokus vars tid är dyrbar. Resultatet är produkter av hög kvalitet som går snabbt och smidigt att montera.

Beställ Alu-Room i webbshopen

Produktkonfiguratorn ger dig snabbt materialåtgång, glasmått och pris

Du har väl inte missat vår webbkonfigurator? Det är ett smidigt verktyg där du enkelt kan visualisera Alu-Room² efter dina mått och behov. Arbeta med flera glasväggar samtidigt och spara så att du kan jobba vidare med konfigurationen en annan dag. Det går även att spara ner dina val som en PDF och få en artikellista att ta med vid beställning.       

Logga in i produktkonfiguratorn